איזה אלוהים אנחנו צריכים לעבוד?
ספר האור מלמדת אותנו שלוש "האלים הגדולים" הם:
ראשון המוחלט
שני URMONADE
שלישי את הלוגו של מערכת השמש שלנו.
מוחלטים הוא הסיבה הראשונה, שבה הכל עולה אל אשר מחזירה הכל. זה שלילת כל זה אישית. אום.
SUPERMONADE באה לידי ביטוי מן הקרקע המקורי הוא הגבוה ביותר עבור כל מהות הרוח Mahamanvantara להגשמה. זהו, אם כי הגבוהה ביותר, אך אישי.
את הלוגו של מערכת השמש שלנו בתורו הוא נביעה או על קורה לנו תחושה של Supermonade ואפילו יותר, כי לוגואים לקחנו את הקרקע המקורי בשיטתו "מפוזרים".
כזה הוא כעת את המצב. WE ALL המהותית לבוא באופן טבעי למטרה הראשונה, אנחנו מחדש נספג.
עכשיו יש לנו המוחלט, URMONADE לוגו במערכת השמש שלנו, שגופו יום ראשון ist.OM.
מי מהם אנחנו יכולים לעבוד?
מאחורי SUPERMONADE הוא כדור בלתי נתפסת של המוחלט. הבה נפנה 1 אל המוחלט. אם אני רוצה להעריץ אותו, הייתי צריך קודם לדעת מה זה, אז זה מזהה. זה שוב לא בגלל הסיבה המקורית או המוחלט הינו לידיעה, אשר לא אומר שזה לא מוחלט. אני רק יודע ESIST unerkennbar.Wenn המוחלט לא יכול, המסקנה ההגיונית היחידה שאני שם מהות חיוני לדעת, כי כל מה שאני יודע, אני לא חיוני. היודע הוא לא מה שידוע, היודע הוא הגורם העיקרי. זו הסיבה הראשונה היא בכל ארצות הברית, מן התולעת הקטנה ביותר כדי הגבוהה ביותר של איש אלוהים. מדוע כל כך מעט? כי הם מזדהים יותר עם אותו המתגלים. כל עוד זה עדיין קורה, לא יכול להיות הגורם הראשון. מתקבל על ידי סגידה לא כל כך אלא על ידי שבירת מן הכל ידוע. הדבר נעשה באמצעות הוראה ב MEDITATION.OM הנשמה בתורו נשימות. אז מלמדים מדיטציה בדרך הנכונה, את הסיבה המקורית להיות מודע ואת הברית יש איתו מנוחתו. זוהי תעלומה, אבל שוב את הדבר האמיתי ביותר שיש. אום. באמצעות פולחן לא נהיה הגורם הראשון, שכן פולחן כן כוללת תמיד מוכרים משהו שאתם אוהבים.
כפי שהיא עומדת עכשיו
SUPERMONADE?
מאז יש כבר משהו אחר. אנחנו נביעה שלהם, אם כי עדיין לא מודעים לנו. SUPERMONADE היא הביטוי הגבוה ביותר של בני רוחניים Mahamanvantara כולו. שאנחנו יכולים לעבוד, אבל לא באופן ילדותי, "Dear Monad, לעזור לי לשלם את שכר הדירה." וכו ' וכו ', אלא לדעת את טבעו האמיתי בחינוך ידי Supermonade וללמוד ואז נשלח תפילה זו, כך: "תן לי להבין את המצב שלך, כדי שאוכל לשרת את היקום כולו". זה יהיה סוג של עבודת Supermonade. לפני שאני מעריצה אותם אז, באופן טבעי, לא יודע אפילו מה SUPERMONADE באמת. זה מלמד אותנו ספר האור. עכשיו
לוגואים של מערכת השמש שלנו.
כאשר אנו מסתכלים על היום בשמיים נקיים מענן, אנו רואים את אלוהים, וגופו יום ראשון אלוהים זה אלינו בפעם הבאה יש לנו רק בני מובנות, כי ES נלקחים אכן מן הקרקע המקורי ופיזר למערכת שלו. "בחודש בו אנו חיים הזז", כמו שאומרים בתנ"ך. ליצור אפשרה לנו לא בגלל שאנחנו ניצוץ של אלוהים monads נברא, נצחי נצחי. עידנים מדעי הרוח עברו כבר סגדו יום ראשון, אבל לא ממש את השמש, אלא מהותו בשמש. הדבר נעשה, כמתואר בספר אור, בקו דווה, מלאך עם צבע רטט אנרגיה. אום.
אם הדתות להתפלל המשיח כלומר, הם באמת מתכוונים אל השמש, אשר נצלב בנושא מערכת השמש, ועכשיו ist.OM. בשר מבשרנו
אבל, יקירים, אתה רוצה לחדור אל המוחלט, כפי שאני לשאוף את זה, אז תשכח כל סוג של פולחן, כי הוא מגיב בהחלט לא. אין אלוהים אישי. "האלים אישיים" הם Supermonade ואת הסמלים השונים של מערכת השמש. 1 יכול, לידיעת הטבע האמיתי שלהם, לעבוד ולמדוט לכיוון שלהם, והם יהיו respondieren. אבל לא צריך להתפלל להשגת מטרות ארציות אלא לעזור ולסייע להתגבר על רצון מיוחד, המפריד בינינו לבין Supermonade בדיוק בינוני המודעות הזה לוגו. אום.
אבל אין ספק, חברים יקרים, אם נחפש את מקור הקיום האמיתי שלנו, אז אנחנו חייבים ללכת מעבר הלוגו ואת SUPERMONADE, ואין דבר זה יהיה פולחן ragieren או לתפילותינו. אנחנו יכולים רק להיות, כפי שאנו מתרחקים מה זה לא הכל. אבל אז קוראת לנו גם חיי נצח בצורה נשתמש, אבל אז פשוט להמשיך לעזור לאחרים, רק כדי להשיג חיי נצח זה או לחוות את האושר של נירוונה.
מי יכול להבין, לתת לו לקחת es.OM.
אהבה ואור Lanoo שלך. חיוך
(von Lanoo)
איזה אלוהים אנחנו צריכים לעבוד?
-